Список рекомендованої
літератури для написання творчої роботи:
1. Антонець
1. Доцяк В.С. та ін. Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів: Підручник / В.С. Доцяк, Л.О. Стременко, І.В. Стременко. – К.: Вища школа, 1998. – 519 с.
1. Доцяк В.С. та ін. Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів: Підручник / В.С. Доцяк, Л.О. Стременко, І.В. Стременко. – К.: Вища школа, 1998. – 519 с.
2.
Доцяк В.С. Українська
кухня: Підручник для учнів професійно-технічних закладів освіти. – Львів:
Вид-во “ОРІЯНА-НОВА”, 1998. – 560 с.
3.
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів. - К.: А.С.К., 2000.
4.
Збірник рецептур страв
української кухні / М-во торгівлі України. – К.: Техніка, 1992.
5.
Коршунов Н.В.
Организация обслуживания в ресторанах. Учебник для средних проф.-техн. училищ,
- М.: Высш. школа, 1980. – 238 с.
6.
Молочно-фруктовые
прохладительные напитки: Справочник /
А.Б. Рудавская, Л.С. Кириченко, М.Н. Чунихина, М.В. Рудавская. – К.: Урожай,
1990. – 168 с.
7.
Организация
обслуживания в предприятиях общественного питания. Пятницкий Т.А. и др. К.:
Высшая школа, 1973. – 272 с.
8.
Організація
обслуговування у підприємствах ресторанного господарства: Підручник для ВУЗів /
за ред. проф. Н.О. П’ятницької.- К.: КНТЕУ, 2005.– 632 с.
9.
Сборник рецептур блюд
и кулинарных изделий: для предприятий общественного питания. / Авт. сост.: А.И.
Здобнов, В.А. Циганенко, М.И. Пересичный. – К.: А.С.К., 2002.
10.
Технологические карты
на продукцию общественного питания. Часть І. Часть ІІ. – К.: Тэхника, 1990.
11.
Технологія
приготування їжі: Підручник для професійно-технічних закладів / М.С. Косовенко,
Ж.М. Смірнова, Л.Я. Старовойт. – К.: Факт, 2003. – 360 с.
Немає коментарів:
Дописати коментар