середу, 22 лютого 2023 р.

 

21 лютого 2023 року у рамках місячника методичної роботи зі здобувачами освіти був проведений кулінарний арт-івент «Скарбничка української кухні», викладачами Оленою Кубою та Людмилою Ревою.

Освітній арт-івент об’єднує спільна мета – підготовка інноваційного здобувача освіти, відповідно до державної освітньої політики, що поєднує у своїй професійній діяльності теоретичну і практичну підготовки, має сформовані ключові, професійні та загально-професійні компетентності.

Кулінарну віртуальну мандрівку учні провели, досліджуючи українську кухню, як невід’ємну частину культури нашого народу, дзеркало історії.












Знайомилися із сучасними шеф-кухарями, які популяризують українську кухню, роблять її більш модерновою, сучасною і цікавою.

Переглядали фрагменти фільмів відомих рестораторів України.

Говорили про візитівку української кухні – борщ, що занесений до нематеріальної спадщини ЮНЕСКО, яким ми повинні пишатися і захищати. 

Учні з цікавістю працювали над асортиментом страв української кухні з запропонованого переліку сировини. Всі справились з завданням. Переможених не було.


Завершальним етапом заходу, була нагорода учнів варениками, адже зараз відзначають свято Колодій.

Немає коментарів:

Дописати коментар