пʼятниця, 11 червня 2021 р.

 

В рамках реалізації соціального проєкту на 2021 рік, а також меморандуму про співробітництво між Департаментом з питань виконання кримінальних покарань, державною установою «Генеральна дирекція Державної кримінально-виконавчої служби України» та державним навчальним закладом «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» розроблене різноманітне семиденне  трьохразове сезонне меню для засуджених та ув’язнених та були виготовлені технологічні картки на страви та напої з урахуванням калорійності денного раціону.

Над проєктом працювала творча група у складі:

Рева Л.Г., голова методичної комісії груп громадського харчування, викладач вищої категорії, технік-технолог громадського харчування;

Куба О.М., викладач-методист, інженер-технолог громадського харчування;

Пісна І.А., майстер виробничого навчання, технік-технолог громадського харчування.

Баб’як В.О., завідуючий інформаційно-ресурсним центром.

10 червня 2021 року відбулась презентація даного меню в Лук’янівському СІЗО за участю заступника міністра юстиції Олени Висоцької,  заступника начальника Департаменту з питань виконання кримінальних покарань Наталії Рибалки, народної артистки України, оперної співачки Анжеліни Швачки, розробників меню та технологічних карток Людмили Реви і Олени Куби та знімальної групи каналу UA Київ .

Так оцінили нашу працю.




В СІЗО готували борщ разом з народною артисткою України.





Немає коментарів:

Дописати коментар