На минулому тижні в училищі відбулись кваліфікаційні пробні роботи за професією 5122 Кухар 4 та 5 розрядів. Здобувачі освіти групи №22 готували авторські страви. До уваги членів кваліфікаційної комісії були представлені основні гарячі страви (котлета "Добробут", рулетики з курей з різноманітними начинками, сьомга в зелених млинцях, сьомга припущену на селері та шпинатній подушці) та жельовані десерти (мус суничний, чізкейк фісташковий, м'ятний тощо)
середу, 30 червня 2021 р.
На минулому тижні в училищі відбулись кваліфікаційні пробні роботи за професією 5122 Кухар 4 та 5 розрядів. Здобувачі освіти групи №22 готували авторські страви. До уваги членів кваліфікаційної комісії були представлені основні гарячі страви (котлета "Добробут", рулетики з курей з різноманітними начинками, сьомга в зелених млинцях, сьомга припущену на селері та шпинатній подушці) та жельовані десерти (мус суничний, чізкейк фісташковий, м'ятний тощо)
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар