02 лютого 2022року відбулося засідання методичної комісії груп громадського харчування, в рамках методичного місячника, на тему: «Від творчого педагога – до творчого учня». Викладачі спецтехнології: Олена Куба, Людмила Рева та Марина Веренич поділилися досвідом використання сучасних засобів навчання для розвитку критичного мислення учнів для змішаної форми навчання з теми «Риба, обробка, приготування рибних н/ф». Педагоги представили використання різних платформ та інструментів Google на різних етапах уроку: Online Test Pad, Loom, Learningapps, На урок, Google документи, Google презентації, інтерактивна картинка Genial. Ly. Члени методичної комісії та гості дуже зацікавились представленим матеріалами та взяли активну участь в обговоренні.
середу, 2 лютого 2022 р.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар