вівторок, 8 лютого 2022 р.

 

08.02.1922 року в рамках методичного місячника відбулись дебати «Про внесення змін до меню та норм харчування у закладах освіти». Доповідачі Олена Куба та Людмила рева ознайомили присутніх зі змінами норм харчування в закладах освіти згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 року, яка вступила в дію з 1 січня 2022 року.

Значна увага була приділена меню Євгена Клопотенка, яке стало орієнтиром для кухарів закладів освіти. Присутні дізналися про систему шкільного харчування у інших країнах.

Переглянули відео з коментарями та пропозиціями співзасновника національної Асоціації громадського харчування Ореста Степаняка та гастродипломата Юрія Ковриженка стосовно проведення реформи системи шкільного харчування.

Педагогічні працівники  закладу активно долучились до обговорення, висловлюючи свої думки стосовно необхідності реформи та про те, що якісне шкільне харчування розглядається як інвестиція в майбутнє та турботу про здоров'я дітей.

Висновком дебатів стало: зміни у харчуванні в закладах освіти в Україні – це довготривалий процес, який супроводжуватиметься неминучими труднощами, а педпрацівники нашого закладу пропагуватимуть норми здорового харчування  навчаючи майбутніх фахівців.







Немає коментарів:

Дописати коментар