четвер, 2 листопада 2023 р.

 30 жовтня 2023 року відбулась лабораторно-практична робота в групі №2 з РН 5 "Приготування натуральної січеної та котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з них", на якій здобувачі освіти закріпили теоретичні знання  з організації робочого місця, технології приготування  натуральної січеної та котлетної маси з м’яса, виконали такий перелік робіт

1. Організувати робоче місце і приготувати котлетну масу з м'яса.

2. Організувати робоче місце і розпорціонувати котлетну масу.

3. Організувати робоче місце і виготовити напівфабрикати з

котлетної маси:

 

-Котлети, биточки

-Зрази

-Рулет

-Тюфтельки









 

Немає коментарів:

Дописати коментар